Συμπληρώματα Διατροφής - Χρήσιμες Συμβουλές Υγείας

Συμβουλές / Αγωγή υγείας 

 

Οι δρομείς αποστάσεων, αλλά και γενικά οι δρομείς, χρησιμοποιούν πολλές μυϊκές ομάδες κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων. Για να ενεργοποιηθούν σωστά και να μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα, αναγκαία είναι η προπόνηση με αντιστάσεις.

Για να κατανοήσει κανείς τι ακριβώς είναι οι ελεύθερες ρίζες, χρειάζονται μερικές βασικές γνώσεις Φυσικής & Χημείας. Κάθε άτομο, δηλαδή μικροσκοπικό σωματίδιο ενός χημικού στοιχείου, περιβάλλεται από ηλεκτρόνια που κινούνται σε τροχιά γύρω από αυτό σε στιβάδες. Κάθε στιβάδα πρέπει να αποτελείται από ορισμένο αριθμό ηλεκτρονίων. Αν από την εξωτερική...

Εντυπωσιακά αποτελέσματα εμφανίστηκαν όταν συγκεντρώθηκαν τα στοιχεία και τα αποτελέσματα από πολλές μεγάλες ιατρικές έρευνες που αφορούσαν την θνητότητα από διάφορα παθολογικά αίτια.
Είναι εμφανές το πόσο σημαντικά είναι για την υγεία μας τόσο ή άσκηση όσο και τα συνεχή διαλλείματα από την καθιστική θέση του σώματος με ενδιάμεσες ασκήσεις ή...

Τα άτομα, που παίρνουν συστηματικά βιταμίνες ή άλλα συμπληρώματα διατροφής, πρέπει να γνωρίζουν ότι πιθανόν να λαμβάνουν περισσότερες βιταμίνες και άλλες θρεπτικές ουσίες από όσες μπορεί να ανεχθεί ο οργανισμός τους.